a Kevert kampány története

Öt tanárkodással töltött év után írtam ezt a novella-gyűjteményt. Egyhuzamban írtam meg a tizenegy történetet, miután (leginkább magánéleti okokból) eljöttem a középiskolából, ahol tanítottam.

Mindig is nagyon érdekelt a kamaszkor, a kamaszokkal való együttműködés, legyen szó a huszonegyedik század első évtizedeiről, amiben most élünk, vagy a saját kamaszkoromról kicsit régebben: számomra az egyik legizgalmasabb dolog e kor feltérképezése a maga esendőségében és nagyszerűségében. Fikciót írtam, habár némely karakter ismerősnek tűnhet az olvasó számára: mindennapi helyzetekről írok, amik megtörténhetnek bármelyikünkkel, a körülöttünk állókkal. Remélhetőleg a lehető legmegfelelőbb és legőszintébb módon sikerült e fiatal emberek fejébe látnom, és hangot adnom a gondolataiknak, legyen szó szerelemről, családról, drogokról, homoszexualitásról, felnőttségről, halálról.

S hogy miért hozzátok fordulok a kiadáshoz szükséges anyagiak előteremtésének ügyében? Nos, ez inkább kaland. Persze várhatnék a megfelelő pillanatra, hogy végre észrevegyen és felkaroljon egy nagyobb kiadó, de én inkább egy másik, bizonyos értelemben könnyebb utat választottam. Megpróbálom a segítségetekkel összegyűjteni az összeget. Természetesen fontos a siker, és a világ legboldogabb embere leszek, amikor majd a nyomdafriss könyvet a kezemben fogom. De hiszek az együttműködés erejében, és hogy az emberek készek segíteni. Én is tettem már ilyet, és jó volt. Te miért ne tennéd, ha kedvedre való a cél?

Így hát ha úgy érzed, támogatnád ezt a könyvet, rettentő hálás vagyok máris. És mindig, egész életemben.


Az indiegogo kampány itt található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése