mit kapok, ha adok?

Természetesen rettentő hálás vagyok mindenkinek, aki támogat. A jó szavaknak is örülök, hát még a befektethető pénzmagnak.

Különböző összegeket tudsz adományozni az Indiegogo-n keresztül, s mindenért jár cserébe valami.

Az összegeket dollárban határoztuk meg, az Indiegogo működési szabályzatának és a legcélravezetőbb adományozási módok figyelembevételével.

Íme:

2$ - köszönet és fotó
Köszönetemet egy személyesen neked készített fotóval fejezem ki. Ha még nem ismerjük egymást, akkor is megpróbálok intuitív lenni, hátha sikerül elkapnom a hangulatod.

4$ - e-book
Elküldöm neked a könyv online változatának linkjét. S természetesen, ha már itt vagyunk, készítek neked is egy fotót.

8$ - dedikált könyv
A friss, még nyomdaszagú könyvet az általad megadott címre küldöm. De hogy lesz ez személyes? Nos, a dedikációban, hiszen az neked szól -- akár írott, akár rajzolt üzenet formájában a belső címlapon.

16$ - találkozzunk online
A frissen megjelent könyvet természetesen megkapod, hiszen mi más is lenne a lényeg? Ám ezen kívül szívesen meghívlak egy online trécselésre is az általad választott felületen (facebook, google hangouts, viber, etc), hátha vannak izgalmas kérdéseid, netán sztorijaid, amiket szívesen megosztasz velem. És ha már online vagyunk, neked is készítek emlékül egy fotót.

40$ - uzsonnahangulat
Ezúttal személyesen adom át neked a dedikált könyvet a város egy kedves pontján, ahol megiszunk egy jó kávét valami finom sütivel, s közben tudunk beszélgetni is. Akár régi barátként, akár ismeretlenként jössz, én rendkívül izgatott leszek.

100$ - végtelen szeretetem
Ha valóban ilyen sokat adnál, nem is fogom tudni, hogy háláljam meg. Találjuk ki együtt inkább, jó? Valami titkos küldetésre, felfedeznivalóra, valami szokatlanra gondoltam.

 És természetesen minden adományozó neve megjelenik itt a blogon, ha az illető máshogy nem rendelkezik (ezt külön tudjátok jelezni az indiegogo-n).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése